Lokomotiv Jaroslavl - Sibir Novosibirsk
Lokomotiv, la primul meci din acest sezon in fata fanilor primeste vizita lui Sibir novosibirsk, o echipa care deja a jucat 4 partide, toate pe teren propriu.
Lokomotiv ajunge "acasa" dupa 3 deplasari consecutive, 3 deplasari grele din care Lokomotiv a iesit destul de bine , 2 victorii si o infrangere, suferita in fata campioanei Ufa. Astfel in prima etapa, asa cum aminteam Lokomotiv s-a deplasat pe terenul lui Ufa, in re-editarea finalei de anul trecut si a inceput bine partida, Konkov deschizand scorul spre finalul primei treimi. A urmat o partida cu ocazii la ambele porti, o partida alerta, in opinia mea decisa de grava eroare a lui Zvyagin, care la 1-1 a scapat in poarta un puc aruncat din treimea neutra de un fundas advers. Jarolsval a mers decisa in a doua etapa pe arena lui Traktor, sa castige toate punctele puse in joc, si a facut-o intr-o maniera categorica, castigand la pas cu 5-2. A urmat o noua deplasare grea, la Magnitogorsk unde s-a vazut condusa dupa doar 5 minute cu 2-0. De aici insa lucrurile s-au schimbat radical, Lokomotiv reusind o partida fantastica, intorcand rezultatul la un 4-2 final, partida in care Yashin a inscris primul sau gol in noul sezon, iar Mikhnov cu un gol si 2 assist-uri a fost desemnat omul partidei.
Sibir e deja la a 5-a partida , dar la prima deplasare. Sibir reusise cateva rezultate surprinzatoare in pregatiri, insa pe mine mai mult m-au dezamagit rezultatele inregistrate in cele 4 etape; asteptam mai mult, adversarii nediind foarte incomozi: 2-3 OT cu Dinamo Moscova, 1-2 cu Dinamo Minsk, 2-1 OT si 6-1 cu Dinamo Riga, Ultima partida a fost foarte convingatoare, insa in fata unei echipe deja plictisita de atatea deplasari si dornica de a ajunge cat mai repede la Riga. Aleksei Krivchenkovu va lipsi azi din defensiva lui Sibir, ce a primit "match penalty " datorita altercatiei generale de la finalul partidei cu Dinamo Riga.
Noua speranta a lui Jaroslav, Sergei Konkov deja a inscris 3 goluri, alaturi de Yashin, Tkachenko, Mihnov, Kudashov si Igrl vor fi oamenii decisivi in ofensiva lui Lokomotiv. Sibir e o echipa incomoda, insa n-a mai reusit sa plece cu vreun punct de la Jaroslavl tocmai din sezonul 2005-2006. Miza medie pe o victorie la minim doua goluri a gazdelor.

Otopeni - Arges
Pentru Otopeni poate fi ultima sansa, daca nu reusesc sa castige nici astazi in fata echipei lui Badea, vor juca in Serie B in sezonul viitor pentru ca sansele de salvare vor fi egale cu 0. Astept un meci bun, sper ca noul antrenor sa-i fii remontat psihic pe fotbalisti care sunt cu moralul la pamant dupa cele 6 infrangeri consecutive din startul sezonului.
Arges a acumulat 7 puncte dupa primele 6 etape, toate punctele au fost stranse din meciurile de pe teren propriu, cred ca astazi isi doresc victoria , se pot baza pe atacantul Kamara insa nu vor putea conta in continuare pe jucatori importanti precum Dita, Milosevic, Moneu sau Balasa. Cred ca dorinta gazdelor de victorie va fi hotaratoare in acest meci, e un meci de totul sau nimic pentru ei. Cu 0 puncte in clasament, fiind pe ultimul loc nu au alta alternativa. 1-0 sau 1-1 scor final

Helmond - Cambuur
Pentru astazi am ales un meci din Olanda -divizia secunda.
Dupa 5 etape situatia se prezinta astfel : Helmond locul 11 cu 7 puncte si Cambuur locul 3 cu 9 puncte.Helmond acasa din 2 meciuri a adunat 3 puncte fiind invinsa in prima etapa de o nou promovata Apeldoorn dar dupa parerea mea acela a fost un accident deoarece in ultimii 4 ani ani Helmond a fost in play off-ul de promovare pierzand de fiecare data deci o echipa destul de buna .Anul trecut a terminat pe locul 7.De partea cealalta avem pe Cambuur de abia a scapat de retrogradare la baraj iar acum nu cred ca are o echipa atat de buna pentru a ramane in partea de sus a clasamentului .Pana acum a adunat din deplasare din 2 meciuri 3 puncte insemnand victorie la Veendam in prima etapa dupa care a fost invinsa la Zwole cu 3-1.In intalnirrile directe Helmond cu toate ca a fost tot timpul in partea superioara din cele 8 sustinute intre cele doua linia de clasament este 3-2-3 golaveraj 15-9 iar ultima victorie acelor de la Helmond fiind in campionatul 2004/2005ultimele doua intalniri terminandu-se 0-0 si 1-1.Voi merge pe miza maxima pe mana celor de la Helmond mai ales ca nu cred ca cei de la Cambuur isi vor reveni chiar asa repede dupa dusul rece pe care li lau administrat cei de la Den Bosch etapa trecuta chiar pe terenul lor cu un sec 3-0.

Flavia Pennetta v Tamira Paszek
Meci contand pentru turul 3 al turneului WTA de la Bali.Italianca Pennetta nr 16 WTA o va intalni pe austriaca Paszek nr 85 WTA.
Pennetta este o jucatoare buna...dupa cum v-am prezentat-o si in argumentatia pontului de ieri...se afla intr-o forma buna...reusind sferturi de finala la US Open.Are un servici bun...dar sunt momente in meci cand nu prea ii intra prima minge si forteaza cu cea de-a doua....facand astfel duble greseli.In majoritatea meciurilor...numarul dublelor greseli sunt mai numeroase decat asii.Ce am observat la Pennetta este un lucru mai putin obisnuit.Pierde destul de des primul set al partidelor...pentru ca apoi sa revina si sa castige.In ultimele 10 intalniri disputate...italianca a pierdut primul set in 4 dintre ele....
De cealalta parte...austriaca Paszek este o tanara speranta a tenisului feminin austriac...are doar 18 ani...este o jucatoare buna...dar problema ei este inconstanta...mai ales in ultima perioada.Paszek in ultimele 10 meciuri jucate a castigat primul set de 8 ori....castigand primul set chiar si in fata lui Ivanovic...Groenefeld...si ieri a castigat primul set cu Errani la 0.
Aceste 2 jucatoare s-au intalnit o singura data pana in acest moment...anul acesta la Los Angeles pe hard unde a invins Pennetta cu 2-1 la seturi...2-6 6-1 6-4....primul set fiind castigat de Paszek...interesant,nu?
Miza mica pentru acest bet.Cota este bunicica asa ca se merita incercata...de asemenea si un 2-1 pentru Pennetta se mai poate juca pe o miza mica

Kaiserslauten - St Pauli
Doua echipe cu traditie in fotbalul german se intalnesc in aceasta seara intr-un meci contand pentru etapa a 4-a din Bundesliga2.
Dupa ce sezonul trecut Lauten a avut mari probleme in a termina deasupra liniei care delimita echipele retrogradabile de cele salvate, debutul acestui an parea sa nu anunte mari imbunatatiri dupa ce acestia au fost eliminati in Cupa de Jena.
Primul meci disputat de Kaiserslauten s-a desfasurat in deplasare la Mainz, si lucrurile pareau sa se inrautateasca cand scorul la pauza indica 3-0 pentru oaspeti. Acela a parut sa fie un moment important caci gazdele de astazi au reusit sa revina in repriza a doua si au obtinut un punct nesperat meciul incheindu-se 3-3. Au urmat apoi doua victorii, acasa cu Nurnberg si etapa trecuta in deplasare cu Inglostadt asa ca moralul celor de la Lauten este unul foarte bun inainte de meciul cu St Pauli.
St Pauli este o echipa care si-a obisnuit suporterii, destul de numerosi, cu meciuri foarte bune pe teren propriu, si evolutii mai mult decat dezamagitoare in deplasare. In aceeasi maniera au inceput oaspetii de astazi si acest sezon reusind 4 puncte in doua meciuri jucate acasa si pierzand cu 5-2 in deplasarea cu Greuther Furth. Acestia vor avea o misiune grea astazi in conditiile in care nu mai putin de 8 jucatori importanti vor absenta din cauza accidentarilor si suspendarilor.
Cred ca avantajul terenului propriu si moralul bun al gazdelor care gratie celor 7 puncte acumulate in primele 3 meciuri se afla pe pozitia secunda, vor conta decisiv astazi si Kaiserslauten se va impune fara mari probleme in fata unei formatii decimata de accindentari.

Top Oss - Zwolle
Pentru Zwolle situatia e putin diferita. Are nevoie sa castige, iar Excelsior sa faca un pas gresit la Emmen pentru a castiga prima perioada. Zwolle este neinvinsa in primele 5 runde, avand 3 victorii 3-1 la Roosenadl, 3-1 cu Cambuur si 3-0 cu Telstar si doua egaluri 0-0 pe teren propriu cu Maastricht si 1-1 la Venlo. De partea cealalta Top Oss a inceput campionatul cu o infrangere 1-2 la Haarlem, apoi in ultimele 4 runde fiind neinvinsa 3-0 cu Omniworld si 2-1 cu Emmen pe teren propriu si 2-2 la Telstar si 1-1 la Sittard.
Se pare ca pentru acest meci de la Topp Oss vor lipsi cativa jucatori de baza in special in atac.
Acelasi lucru ca si la Excelsior, motivatia si valoarea superioara pot inclina balanta in favoarea oaspetilor.

Emmen - Excelsior
Lupta mare in a doua liga olandeza pentru catigarea primei perioade. Excelsior are 12 puncte, iar pricipala urmaritoare Zwolle are 11 puncte. Excelsior cu o victorie la Emmen castiga proma perioada si are asigurat locul in playofful pentru promovare indiferent de pozitia pe care termina campionatul. Excelsior a inceput campionatul cu o infrangere surprinzatoare pe teren propriu 1-2 cu Telstar, apoi urmand 4 victorii consecutive.
De partea cealalta Emmen alterneaza meciurile bune cu cele nereusite. A inceput campionatul cu doua victorii si un egal in primele trei runde, apoi uktimele 2 meciuri (ambele in deplasare) au insemnat doua infrangeri.
Motivatia in plus de partea oaspetilor + forma mai buna pot inclina balanta. Pentru mine Excelsior sa castige la cota 2,05 5/10

Lugano - SCL Tigers
Etapa a patra din National League ne propune un duel intre o echipa puternic intarita pentru acest sezon, Lugano si una care spera sa prinda un loc in primele 10 echipe pentru prima data in ultimii ani.
Lugano, puternic intarita in acest sezon cu 4 jucatori veniti direct din NHL, fundasul Peteri Nummelin (Minnesota Wild) si atacantii Johnny Pohl (Toronto Maple Leafs), Randy Robitaille (Ottawa Senators) si Patrick Thoresen (Philadelphia Flyers), a inceput perfect sezonul , cu o victorie fara emotii, 5-2 chiar pe terenul rivalilor de astazi, intr-o partida in care dupa 25 de minute scorul arata un 4-0 pentru Lugano, nou-venitii facandu-si simtita prezenta din plin. A urmat partida cu Kloten in fata a 5000 de fani, si desi, omul de gol Rafaelle Sanitz a marcat o dubla pentru gazde, Lugano a trebuit sa se recunoasca invinsa , scor 2-3, prin doua goluri marcate de finalndezul Rintanen in situatie de power-play. A urmat deplasarea de la Servette, o noua partida dificila pentru Lugano, cu vice-campioana en-titre, pierduta dupa prelungiri 3-4, desi si aici Lugano a reusit deschiderea scorului prin fundasul Nummelin. Servette a intors partida prin 3 goluri marcate in superioritate , insa antrenorul Slettvoll este multumit de randamentul jucatorilor sai, spunand despre echipa sa ca este pe un drum bun la acest debut de sezon.
Tigers asa cum aminteam mai sus a inceput sezonul cu o infrangere , 2-5 pe teren propriu in fata rivalilor de astazi, insa au continuat cu o victorie reusita dupa prelungiri, 4-3 pe terenul lui Zug, o echipa cu un start greoi de sezon. In a treia etapa , Langnau a primit vizita lui Kloten , a urmat din nou o infrangere la scor in fata propriilor suporteri, 5-1 pentru oaspeti, intr-o partida fara istoric. Va fi din nou un sezon dificil pentru Tigers, care se vor lupta cu Biel si Ambri pentru ramanerea in NLA.
Ok, Lugano a pierdut in ultimele doua etape, n-are un istoric tocmai favorabil in partidele cu Langnau ( uitandu-ne la rezultatele din sezonul trecut ), insa e o echipa cu pretentii anul asta, cei 4 jucatori au inceput sa dea randamentul scontat, Pohl instalandu-se deja pe primul loc in clasamentul marcatorilor, e o echipa vazuta de specialistii elvetieni cel putin in semifinalele play-off-ului, e timpul sa obtina o noua victorie, si ce moment mai favorabil ai avea decat sa invingi o formatie care nu ti-a pus absolut nici o problema in prima intalnire a sezonului, chiar pe propria ei arena? Nu vad cum Lugano ar putea sa rateze victoria diseara.

TOP Oss - Zwolle
Doua echipe in forma se intalnesc maine. TOP Oss a inceput campionatul nesperat de bine fiind pe 8, acasa avand 2 victorii din 2 meciuri 3-0 cu Omniworld si 2-1 cu Emmen etapa trecuta. In ambele meciuri totusi a jucat prost si si-a creat cu greu ocazii. In plus pentru acest meci au absente foarte importante: cel mai bun atacant a lor Quekel e absent. Pe langa acesta sunt indisponibili alti doi atacanti Fachtali si Moutawakil asta insemnand ca atacul celor de la Oss o sa fie practic inexistent.
Zwolle e pe 2 cu niste rezultate foarte bune pana acum, exceptand acel 0-0 cu Maastrich din prima etapa. Apoi victorii la Roosendaal 3-1, cu Telstar 3-0 sau cu Cambuur 3-1. Zwolle are si ea doua absente, pe Guarino si pe Kleizen dar chiar asa au un lot numeros si net superior celor de la Oss.
Anul trecut a batut Zwolle 4-2 si cred ca si anul acesta oaspetii se vor impune.

1 comentarii

  1. john smith // 27 iunie 2011 la 07:43  

    Cred ca merita sa incercati!

    Parerea mea e ca acest este cea mai buna optiune pentru pariuri sportive Unibet .
    Va multumesc pentru continut informativ si util!
    Am fost placut surprins de operativitatea cu care mi s-au transferat banii pe cont!

Ultimele stiri din sport

Bookmark and Share