Pariu azi

Publicat de bonuspariuri@gmail.com | 08:45 | , , | 1 comentarii »

Dinamo - Poli Iasi

Ultimul meci al acestei runde.
Dinamo vine dupa o infrangere in Uefa 0-1 la NEC si dupa cateva contre intre actionari si jucatori. Pentru meciuld e azi Rednic va efectua se pare cateva modificari, cele mai multe fiind in linia de fund. astfel Blay, Goian si Izvoranu vor lua locul lui Homei, Tamas si Pulhac(ultimii doi usor accidentati). De asemenea Torje, Diakite si Thiago vor intra in locul lui Ze Kalanga, Bostina si Ropotan.
Echipa probabila:
Lobont - Blay, L.Goian, Julio Cesar, Izvoreanu - Diakite - Torje, Adrian Cristea, Thiago - Fl.Bratu, M.Niculae
De partea cealalta Iasiul este intr-un moment bun. Dupa un inceput de sezon in care a inregistrat numai infrngeri au urmat doua runde cu rezultate pozitive(0-0 la CFR si 2-1 acasa cu Otelul). La CFR a facut un joc foarte spectaculos, doar nesansa facand sa nu marcheze macar o data.
Singur absenta este cea a lui Ad.Ilie. Mai sunt cativa jucatori usor accidentati dar se pare ca ei vor fi refacuti pana la ora meciului. Echipa probabila:
Plesca - Buta, Onut, Cr.Munteanu, Pecnik - Cr.Bratu, Bersnjak, Naidin, Sfarlea - Montiel, Balba
Dinamo pe teren propriu are forta sa marcheze multe goluri, mai ales in fata unei echipe careia ii place jocul ofensiv. E foarte posibil ca si Iasiul sa marcheze avand in vedere apararea lui Dinamo, una care joaca pentru prima data in aceasta formula. De asemenea vremea destul de rece de la ora partidei ar trebui sa indeamne jucatori la efort. Scorurile mele sunt 3-1 ..4-1, asta in cazul in care Iasiul nu se autodepaseste.

over 2,5 la o cota buna de 1,95 Gamebookers

1 comentarii

  1. john smith // 29 iunie 2011 la 10:37  

    Foarte interesant, multumesc mult! Mi-a placut foarte mult sa pariez aici - pariuri sportive online. Acesta este un serviciu foarte bun, o diversitate in permanenta schimbare de bonusuri. Mult noroc!

Ultimele stiri din sport

Bookmark and Share